­

Χειροποίητα ζυμαρικά από σεμολίνα σκληρού σίτου και φρέσκα αυγά, χωρίς συντηρητικά ή άλλα πρόσθετα σας ταξιδεύουν σε γεύσεις από παλιά. Ο Σταύρος και η Ιταλίδα σύζυγός του Λουίζα, οι άνθρωποι πίσω από το εργαστήρι ζυμαρικών Antichi Sapori [«γεύσεις από παλιά»] παράγουν τα ζυμαρικά τους σε χάλκινες μήτρες και τα αφήνουν να στεγνώνουν αργά σε χαμηλή θερμοκρασία. Έτσι τα ζυμαρικά διατηρούν την υψηλή διατροφική αξία των αγνών τους συστατικών, ενώ η τραχιά υφή που αποκτούν συγκρατεί τη συνοδευτική σάλτσα πάνω στα ζυμαρικά και όχι στο πιάτο. Βράστε για 5-6 λεπτά και σερβίρετε με σάλτσα ή μονάχα με λίγο βούτυρο.