slide
slide
slide
slide
slide

H Esplanade είναι ένας ανεξάρτητος προμηθευτής τροφίμων φυσικών συστατικών και φρέσκιας μπύρας από μικρούς τοπικούς παραγωγούς. Φιλοσοφία της εταιρείας είναι ο επαναπροσδιορισμός του καλού παραδοσιακού ελληνικού φαγητού, αλλά και η ανάδειξη μοναδικών διαφοροποιημένων προϊόντων.

Είμαστε λάτρεις του εκλεκτού φαγητού και της φρέσκιας μπύρας. Για αυτό και διαλέγουμε προϊόντα που προέρχονται από μοναδικά μέρη, φτιαγμένα από μοναδικούς ανθρώπους, πιστούς στην παραγωγή φυσικών προϊόντων με αγνά συστατικά, χωρίς συμβιβασμούς, ακολουθώντας παραδοσιακές μεθόδους, με σεβασμό στις ρίζες τους. Καθένα από αυτά τα προϊόντα δοκιμάζεται από τα μέλη της ομάδας μας και επιλέγεται ειδικά, με κριτήριο την αυθεντική γεύση, τις αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές και τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει.

Στη σειρά προϊόντων της Esplanade θα βρείτε φρέσκιες, φυσικές μπύρες, χειροποίητα ζυμαρικά, αλλαντικά φυσικής ωρίμανσης και βιολογικό μέλι ανθέων. Προμηθεύουμε καφέ, μπιστρό, εστιατόρια, μπυραρίες, εταιρείες catering και ξενοδοχεία που σέβονται τους πελάτες τους. Ωστόσο, αν θέλετε να απολαύσετε τα προϊόντα μας στο σπίτι σας μπορείτε να τα παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας και εμείς θα σας τα φέρουμε δωρεάν στην πόρτα σας!